Verkoop kaarten kerstspel de Binding

Actueel

Nieuws

18 november 2019

Verkoop kaarten kerstspel de Binding

Kerstspel de Binding – kaartverkoop start 3 december

Elk jaar organiseert de Binding een theatervoorstelling op kerstavond in de Doopsgezinde Kerk in Aalsmeer die volledig door jongeren geschreven, gespeeld en geregisseerd wordt. De voorstelling wordt begeleid door een live band en ook alle decor en kostuums regelen de jongeren zelf. De eerste voorbereidingen voor deze voorstelling begonnen al in augustus van dit jaar. 

Dit jaar wederom onder leiding van regisseuse Jolijn Amorison met ondersteuning van Peter van der Schilden. Ook de spelers zijn enthousiast en er wordt inmiddels volop geoefend!

De kaarten voor deze (avond)voorstelling kunt u, net als vorig jaar, bestellen via www.debinding.nl/agenda. Kaarten zijn kosteloos en kunnen gereserveerd worden vanaf dinsdag 3 december om 10 uur. Wees er op tijd bij, want vol is helaas echt vol! Voor de middagvoorstelling hoeft u geen kaarten te reserveren, hier kunt u gewoon binnen komen lopen.

De middagvoorstelling start om 16.30 uur (deuren open om 16.00 uur) en de avondvoorstelling om 20.30 uur (deuren open om 20.00 uur). Na beide voorstellingen is er gelegenheid een drankje te drinken met elkaar en de spelers te spreken over de voorstelling. Na afloop van beide voorstellingen wordt er gecollecteerd voor een nog nader te bepalen goed doel en voor het niet-gesubsidieerde werk van de Binding, zoals bijvoorbeeld het BEAU (Bindings Eigen Activiteiten Unit) en de Kindervakantieweek. Tot ziens op 24 december!

« Terug

Agenda

28
januari

Zin-Inn lezing 'Uit de zendstand' door Abeltje Hoogenkamp

Aanvang 20:00 uur

Lees verder >

Nieuws

21 januari 2020

Feestelijke oecumenische viering op 19 januari 2020

Een terugblik

Lees verder >

6 januari 2020

Bijbelkringen starten januari en februari

Lees verder >

24 september 2019

Project 'Gewetensverhalen' - de Vrede dienen

Film en boekje

Lees verder >

8 september 2019

Flyer met activiteiten van september 2019 t/m januari 2020

Lees verder >

Preken

Levenslicht

28 januari 2020

Levenslicht nr. 8 - december 2019

Lees verder >

© Doopsgezinde Gemeente Aalsmeer Colofon Disclaimer Sitemap

Aalsmeer.nu | Lab 35