Kerkdienst | Oecumenische vredesdienst door Jeroen Hoekstra

Agenda

16
september

Kerkdienst | Oecumenische vredesdienst door Jeroen Hoekstra

Aanvang 10:00 uur

Tradietiegetrouw starten de activiteiten in de Vredesweek in Aalsmeer met een gezamenlijke oecumenische viering, dit keer in de Open Hof Kerk aan de Ophelialaan. De viering is voorbereid door de liturgiegroep van de Aalsmeerse Raad van Kerken samen met diaken Jeroen Hoekstra van de Karmelparochie. De viering met als thema: ‘Generaties voor vrede’ begint om 10.00 uur en wordt opgeluisterd door het oecumenisch gelegenheidskoor o.l.v. dirigente Lous Zandvliet. Het 40-koppige koor wordt begeleid door Leon Doeswijk aan de vleugel en Moniek Eigenhuis-Zandvliet op dwarsfluit. Het belooft een bijzondere viering te worden. Ook zal de uitslag van de vredesliedwedstrijd bekendgemaakt worden...

U bent van harte uitgenodigd.

Na afloop start een korte Walk of Peace door Aalsmeer richting het parochiehuis, waar soep en een broodje kunnen worden genuttigd. De tocht wordt voortgezet en eindigt weer bij de Open Hof Kerk. De totale lengte is ca 4 km. Opgeven voor de Walk of Peace kan t/m woensdag 12 september via activiteitenkarmelparochie@gmail.com of via de lijst op de kerktafel.

Voor alle informatie over de activiteiten in de Vredesweek, georganiseerd door de Oecumenische Ambassade van Vrede in Aalsmeer, klik hier.

Op deze vredeszondag zal er geen dienst zijn in de Doopsgezinde Gemeente.

« Terug

Agenda

21
april

Kerkdienst | Ellen van Houten en br. Wim van Leeuwen | Pasen

Aanvang 09:45 uur

Samenzang vanaf 9.45 uur, 10.00 uur aanvang dienst

Lees verder >

Nieuws

3 februari 2019

Nieuwe flyer met activiteiten van februari t/m september

Lees verder >

Preken

24 maart 2019

Preek 24-03-2019 | Br. H. de Graaf

Lees verder >

Levenslicht

13 april 2019

Levenslicht nr. 2 - maart 2019

Lees verder >

© Doopsgezinde Gemeente Aalsmeer Colofon Disclaimer Sitemap

Aalsmeer.nu | Lab 35