Kerstspel van de Binding i.s.m. de Doopsgezinde Gemeente

Agenda

24
december

Kerstspel van de Binding i.s.m. de Doopsgezinde Gemeente

Aanvang 16:30 uur

Op zondag 24 december vindt traditiegetrouw het jaarlijkse kerstspel van de Binding plaats. Achter de schermen wordt al maanden hard gewerkt aan een wederom zelf geschreven theaterstuk. Gespeeld, geregisseerd en verder vormgegeven door de jongeren van de Binding. Dit jaar is de regie in handen van Lizanne Eveleens en Jolijn Amorison.

De kaartverkoop: Omdat de middagvoorstelling (aanvang 16.30 uur) altijd gezellig druk, maar niet vol is, hoeft u voor de middagvoorstelling geen kaarten meer te reserveren. U kunt gewoon binnen komen lopen.

Voor de avondvoorstelling (aanvang 20.30 uur) kunnen op dinsdag 12 december kaarten gereserveerd via de website van de Binding, www.debinding.nl/agenda. Uit ervaring weten we dat deze voorstelling heel snel is uitverkocht.

Na afloop van het kerstspel zal er natuurlijk weer gecollecteerd worden. De helft van de collecte wordt gebruikt voor het niet-gesubsidieerde werk van de Binding. De andere helft gaat dit jaar naar Sofie van der Ven, die in 2018 naar Kenia vertrekt om daar te helpen bij het bouwen van een school en sportfaciliteiten voor kinderen.

 

« Terug

Agenda

17
januari

Kring JoB

Aanvang 20:00 uur

Lees verder >

Nieuws

10 september 2017

Nieuwe flyer met activiteiten van september t/m januari

Lees verder >

Preken

Levenslicht

20 januari 2018

Levenslicht nr. 8 - december 2017

Lees verder >

© Doopsgezinde Gemeente Aalsmeer Colofon Disclaimer Sitemap

Aalsmeer.nu | Lab 35